Rekrytointi

Miltä tuntuisi kuulua porukkaan, joka haluaa olla asiakkaalleen tehokkain ja taloudellisin kierrätysalan kumppani, ympäristön parhaaksi?

Töihin Urbaserille

Miltä tuntuisi kuulua porukkaan, joka haluaa olla asiakkaalleen tehokkain ja taloudellisin kierrätysalan kumppani, ympäristön parhaaksi? Katso tästä video, minkälaista meillä on töissä ja tule vahvistamaan Suomen tiimiämme!

Me Urbaserilla toimimme kansainvälisesti 29 eri maassa, mutta samaan aikaan työskentelemme vahvasti omilla markkinoilla. Suomen alue onkin itsenäisesti johdettu, jolloin olemme lähellä asiakasta ja jokaista työntekijäämme.

Kaikkia Urbaserilaisia yhdistää päämäärä toimia tehokkaasti ja luotettavasti – siksi meillä työskentelee osaavia ja sitoutuneita työntekijöitä. Yhdessä ylläpidämme avointa ja hyvää työilmapiiriä, yhteisöä, jossa on hyvä olla.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki tällä hetkellä avoimet työpaikkamme TÄSTÄ. Avoimen hakemuksen voit lähettää TÄSTÄ. 

 

Tutustu urbaserilaisten arkeen

Alla olevilla videoilla kerromme urbaserilaisten monipuolisista työnkuvista. Katso mitä esimerkiksi jäteauton kuljettajat, suurasiakaspäällikkö ja tulosyksikön päällikkö kertovat arjestaan.

Oletko kuljetusalan ammattilainen?

Ota yhteyttä Hannaan (hanna.rissanen[@]urbaser.fi) ja kerro, millaisia kuljettajan töitä olet tehnyt. Tapaamme mielellään myös sinut, jolla työura on vasta alussa. Olennaista on palveluasenne ja halu tehdä laatua.

Oletko muun alan ammattilainen?

Lähetä avoin hakemuksesi Hanna-Liisalle (hanna-liisa.jarvinen[@]urbaser.fi) ja kerro hakemuksessasi, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut ja miten me yhdessä voisimme tehdä Urbaserista vielä vahvemman.

Oppisopimus ja työharjoittelu Urbaserilla

Opetamme alaa mielellämme myös uusille hyville tyypeille eli ole rohkeasti yhteydessä myös oppisopimus ja työharjoittelu asioissa! Teemme jatkuvaa yhteistyötä eri tahojen kanssa, jotta tekijät tällä tärkeällä alalla riittävät myös jatkossa.

Toivottavasti nähdään pian!