Pääkaupunkiseudun tyhjennysreiteillä mahdollisia viivästyksiä. Lisätietoa tästä klikkaamalla.

Raportointi

Globes on helppokäyttöinen ja monipuolinen jätehuollon raportointipalvelu, joka auttaa sinua säästämään kustannuksissa sekä saavuttamaan ympäristötavoitteesi. Selainpohjaisen raportointijärjestelmämme avulla saat yksityiskohtaiset tiedot jätehuoltosi tilanteesta helposti ja nopeasti.

Saat järjestelmästä ajantasaiset raportit esimerkiksi jätemääristä ja -kustannuksista jätelajeittain, sekä jätteiden hyötykäyttöasteen ja eri laitoksiin toimitetut jätemäärät.

Raportit sisältävät taulukoita ja kuvaajia, ja ne on helppo tulostaa sellaisenaan tai tallentaa Excel- tai PDF-muotoon. Raportointi on mahdollista saada myös EWC-koodipohjaisesti (European Waste Catalogue).

Globes-raportointijärjestelmämme on helppokäyttöinen, kaikenkattava ja auttaa sinua säästämään kustannuksissa sekä saavuttamaan ympäristötavoitteesi.

Voit hyödyntää raportteja esimerkiksi viranomais-, ympäristö- ja yhteiskuntavastuuraportoinnissa sekä kustannusten hallinnassa. Voimme liittää myös ympäristönhuollon raportoinnin liiketoimintaasi tunnuslukuraportoinnilla.

Raportointipalveluumme pääset alla olevasta linkistä (vaatii kirjautumistunnukset):

Globes – ympäristöhuollon raportointi 

Haluatko lisätietoa raportointipalvelustamme? Kerromme Globesin toiminnoista ja muista raportoinnin mahdollisuuksta mielellämme lisää. Ota yhteyttä myyntiimme.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Laita viestiä ja kysy lisää!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.