Meille töihin

Miltä tuntuisi kuulua porukkaan, joka haluaa olla asiakkaalleen tehokkain ja taloudellisin kierrätysalan kumppani, ympäristön parhaaksi? Tule mukaan joukkoomme!

Me Urbaserilla toimimme kansainvälisesti 21 eri maassa, mutta samaan aikaan työskentelemme vahvasti omilla markkinoilla. Sen vuoksi meidän Suomen alue onkin itsenäisesti johdettu.

Kaikkia urbaserilaisia yhdistää kuitenkin päämäärämme toimia tehokkaasti ja luotettavasti – siksi meillä työskentelee lahjakkaita ja sitoutuneita työntekijöitä.

Jotta voimme tulevaisuudessakin olla alan parhaimmistoa, tarvitsemme joukkoomme osaavia ja innostuneita ammattilaisia. Tule vahvistamaan Suomen tiimiämme!

Katso jo avoimet työpaikat tästä (linkki) 

Oletko kuljetusalan ammattilainen?

Ota yhteyttä Hannaan (hanna.rissanen[@]urbaser.fi) ja kerro, millaisia kuljettajan töitä olet tehnyt. Tapaamme mielellään myös sinut, jolla työura on vasta alussa. Olennaista on palveluasenne ja halu tehdä laatua.

Oletko muun alan ammattilainen?

Lähetä avoin hakemuksesi Hanna-Liisalle (hanna-liisa.jarvinen[@]urbaser.fi) ja kerro hakemuksessasi, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut ja miten me yhdessä voisimme tehdä Urbaserista vielä vahvemman.

Toivottavasti nähdään pian!