Mikä ihmeen Urbaser?

 

Nimi Urbaser ei sano sinulle välttämättä vielä mitään. Saatat jopa ajatella, että kyseessä olisi aivan uusi toimija markkinoilla. Joudun tuottamaan yllätyksen. Meidän juuremme ovat jo vuodessa 2002, jolloin nimemme oli HFT Network ja sittemmin Reno Norden. Kesästä 2018 olemme kuuluneet espanjalaislähtöiseen, maailman 9. suurimpaan Urbaser-konserniin. Suomessa olemme oman alan kolmanneksi suurin toimija.

Vaikka vuodet ovat seuranneet toistaan, on toimintafilosofiamme pysynyt alusta alkaen samana: työskennellä sinun tehokkaimpana ja taloudellisimpana kierrätyskumppaninasi. Palvelemme sekä yritysmaailmaa että julkishallintoa 14 paikkakunnalta läpi Suomen, yli 300 hengen ja 120 ajoneuvon voimin.

On hienoa olla mukana alati kehittyvällä ympäristöalalla. Ihmisten valveutuneisuus kierrätystä kohtaan kasvaa koko ajan ja materiaalien hyötykäyttöä kehitetään suurin harppauksin. Harvassa työssä pääsee niin konkreettisesti näkemään, miten jäte muuttaa muotoaan raaka-aineeksi, esineeksi tai energiaksi. Olemme todella kiinni arjessa, ja hieno porukkamme tekee pieniä ja suuria ympäristötekoja joka päivä. Toimitusjohtajana olen sanattoman ylpeä siitä, millaisten ihmisten ja tekijöiden kanssa saan päiväni viettää.

Jätehuolto on harvan yrityksen ydintä. Silti se pitää hoitaa. Kuten kaikessa, toiset tekevät sen paremmin ja juuri etumatkan kulkijat ovat niitä, joille olemme pystyneet osoittamaan, miten korkealuokkaisella raportoinnilla ja tehokkaalla jätehuollolla saadaan jätekustannukset pienemmiksi.

Pienistä puroista syntyy aina iso virta. Ja kun on kyse yhteisestä ympäristöstä, ei mikään puro ole meille niin pieni, jottei sen puhtautta kannattaisi parantaa.

Lupaan blogata lisää! Kerro minulle, mistä kierrätysaiheesta haluat kuulla. Pistä postia osoitteeseen: jukka.koivisto[a]urbaser.fi.  

Hanna-Liisa Järvinen

Author Hanna-Liisa Järvinen

More posts by Hanna-Liisa Järvinen