Urbaser Oy on ostanut Tapiolan Lämpö Oy:n jätehuoltoliiketoiminnan

Urbaser Oy on ostanut 30.10.2020 päivätyllä sopimuksella Tapiolan Lämpö Oy:n jätehuoltoliiketoiminnan. Liiketoimintakauppa käsittää jätehuoltopalvelut kaupallisille ja julkisen sektorin asiakkaille. Kyseisen liiketoiminnan henkilöstö siirtyy ostajan palvelukseen. Tällä kaupalla Urbaser Oy vahvistaa palvelutarjontaansa ja kilpailukykyään pääkaupunkiseudulla.

”Kuljetusliiketoiminnalla on pitkät juuret Tapiolan Lämmöllä ja se on ollut hieno osa tätä taloa. Nyt päästämme siitä irti, ja se pääsee osaksi kasvavaa ja kehittyvää yritystä, jonka ydinliiketoimintaa ovat monipuoliset ympäristönhuoltopalvelut. Luopuminen tuntuu luonnollisesti haikealta, mutta on meille välttämätöntä, jotta pystymme panostamaan vielä tarmokkaammin omaan ydinliiketoimintaamme ja jatkamaan uuden asiakaskeskeisen strategiamme mukaisesti kiinteistöjen isännöinti-, huolto- sekä asiantuntija- ja korjauspalvelujemme kasvattamista”, sanoo Tapiolan Lämpö Oy:n toimitusjohtaja Karel Nieminen.

”Tapiolan Lämpö Oy on tuottanut laadukasta jätehuoltopalvelua pääkaupunkiseudulla jo usean vuosikymmenen ajan. Yhtiö on profiloitunut luotettavaksi jätehuollon palveluyritykseksi, jolla on erittäin osaava ja sitoutunut henkilökunta. Tämän liiketoiminnan yhdistäminen nykyiseen pääkaupunkiseutumme toimintaan vahvistaa mahdollisuuksiamme liiketoimintamme edelleen kehittämiseen ja kasvattamiseen”, sanoo Urbaser Oy:n toimitusjohtaja Jukka Koivisto.

Lisätietoja:
Karel Nieminen 040 768 5594, Tapiolan Lämpö Oy
Jukka Koivisto 040 822 7625, Urbaser Oy