Tiedote koronavirukseen varautumisesta

Toimimme aktiivisesti koronavirusepidemian ehkäisemiseksi ja olemme Urbaserilla varautuneet koronaepidemiaan hyvin. Jatkamme palveluja mahdollisimman normaalisti myös epidemian aikana. Toimimme valmiussuunnitelmamme mukaan. Olemme lisänneet ohjeistusta ja toimenpiteitä, joilla estämme viruksen leviämisen toimipaikoissamme. Tässä varautumisestamme tarkemmin:
  • Hoidamme jätekuljettajien vuoronvaihdot tehokkaasti piha-alueilla. Vältämme yhteisiä kokoontumisia.
  • Olemme lisänneet desinfiointiaineiden käyttöä autoissa ja toimipisteissämme. Jokaisesta autosta löytyy desinfiointiainetta ja jokainen kuljettaja on ohjeistettu sen tehokkaaseen käyttöön. Kuljettajat käyttävät kevythengityssuojaimia jäteastioiden pesujen yhteydessä.
  • Teemme hallinnossa osittain etätyötä ja meillä on valmius koko toimiston etätyöhön tarpeen vaatiessa. Olemme antaneet ohjeistuksen henkilöstöllemme käsihygienian tehostamiseksi sekä kasvokkaisten kokousten minimoimiseksi.
  • Tähtäämme kuljettajien riittävyyteen kaikissa tilanteissa. Mikäli tämä ei epidemian pahentuessa olisi mahdollista, otamme vuokratyövoiman käyttöön. Edellytämme heiltä samanlaista varautumissuunnitelmaa kuin itsellämme on.
  • Tällä hetkellä yhdelläkään työntekijöistämme ei ole diagnosoitu koronavirusta.
Lisätietoja voitte kysyä yhteyshenkilöltänne. (Julkaistu 16.3.2020 klo 14.18)